Revolt of the Pokémon

Start of a Journey

Vijf dagen geleden tijdens zijn werk kwam Ryder het tegen. Een serie misdaden gelinkt door één symbool. Een symbool dat hij eerder had gezien, een Helix schelp.

helix.png

In de spullen van zijn vader had hij een pin gezien met hetzelfde symbool. Zijn moeder weet niet dat Thosha en hij hadden zitten neuzen in de spullen van hun vader, hun vader die ze nooit gekend hebben. Hun moeder wilde nooit iets zeggen over deze mysterieuze man. Was hij dood? Leefde hij nog?

Toen Ryder dit verband ontdekte is hij direct naar zijn broer Thosha gegaan. “Thosha, dit is de eerste aanwijzing die we hebben gevonden in jaren! We moeten hier iets mee doen”. Thosha fronst; “Het lijkt me duidelijk toch, we gaan op reis!”.

Kort daarna zijn Thosha en Ryder naar hun beste vriend Content Not Found: panamero-pampona-friends-call-him-pan-pam gegaan met de vraag of hij met hun mee wilde op deze reis. Pan Pam was niet op reis gegaan om meer te leren over Pokémon en de wereld toen hij 10 werd , het mocht niet van zijn moeder. En nu wederom wilde zijn moeder het niet hebben, uiteindelijk heeft zijn vader haar toch kunnen overtuigen dat het nu toch wel tijd was.

En dus bereiden de drie zich voor op hun vertrek.

Comments

RickBM

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.